Seura

Helsinkiläinen Kansantanssi- ja musiikkiryhmä Katrilli esittää perinteisiä suomalaisia ja Suomen sukulaiskansojen kansantansseja. Perinteikkään ohjelmiston  lisäksi Katrilli tekee myös uusia koreografioita joissa yhdistyy mm. suomalaiset kansanperinteet, nykytanssin liikekieli ja tanssiteatterin elementit. Ryhmän korkeatasoiset esitykset syntyvät  hyvästä meiningistä, innokkuudesta ja ennen kaikkea osaamisesta.

Säännöllinen harjoittelu takaa ryhmän korkean tason. Kokoonnumme tanssimaan yhdessä  torstaisin 19.15-22,. Viikkoharjoitusten lisäksi ohjelmistoja harjoitellaan myös tarpeen mukaan viikonloppuisin.

Monipuolisuutta, haastetta ja mielenkiintoa ryhmän toimintaan tuovat vaihtuvat, ammattitaitoiset kansantanssinopettajat. Ryhmää ovat ohjanneet mm. Jyrki Lahtinen, Reetta-Kaisa Iles, Timo Saari, Juha-Matti Aronen, Anu Haapoja, Katarina Marjola, Susanna Kivinen, Eero Hietanen, Anu Kokkonen sekä Salla Korja-Paloniemi. Tällä hetkellä opettajina toimivat Anna Oja ja Hilppa Herd.

Katrillin esiintymistoiminta on aktiivista. Ryhmä esiintyy pääsääntöisesti elävän musiikin säestyksellä. Musiikkiryhmässämme Katrilli Combossa soittavat Juha Virtanen (MuM), haitarit, Kalle Mansikkaniemi, viulu, Janne Heikinheimo, sello ja bassot. Esiinnymme lukuisissa erilaisissa tapahtumissa ympäri vuoden: festivaalit kotimaassa ja ulkomailla ovat tulleet meille tutuiksi. Lisäksi Katrilli järjestää omia konsertteja, pitää yllä vilkasta pr-toimintaa ja esiintyy tilauksesta.

Tilaa Katrilli esiintymään! Räätälöimme tilaisuuteesi toivomustesi mukaisen ja tilanteeseen sopivan ohjelmakokonaisuuden. Valitse näyttävä kansantanssi tilaisuutenne ohjelmanumeroksi, myös kysytyt yleisötanssitukset ja –laulatukset onnistuvat hyvin osana ohjelmakokonaisuutta. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä tilaisuudestasi ikimuistoinen!