Edustusryhmä

Nuorekas joukkomme koostuu aktiivisista tanssijoista, joiden erilaiset persoonat ja vahvuudet muodostavat yhdessä onnistuneen kokonaisuuden. Panostamme esityksissämme luontevaan ilmaisuun, aitoon yhdessä ja hetkessä eloon sekä taitavaan ja näyttävään tanssiin. Viimeisimmässä tanssikatselmuksessa 2017 ryhmä nimettiin korkeimpaan mahdolliseen sarjaan, mestaruussarjaan.

Ryhmän ohjelmisto on laaja sisältäen perinteisestä suomalaisesta liikemaailmasta ja kulttuuriperinteestä koostettuja kokonaisuuksia sekä modernimpia tanssiteoksia, joiden maailma yhdistää perinnettä sekä nykypäivää tanssijoiden omaa persoonaa kätkemättä. Monipuolisuutta, haastetta ja mielenkiintoa ryhmän toimintaan tuovat vaihtuvat, ammattitaitoiset tanssinopettajat ja koreografit.

Ryhmä harjoittelee säännöllisesti kaksi kertaa viikossa ja lisäharjoituksia pidetään tarpeen mukaan. Ryhmää opettavat tanssinopettajat Emma Kantelinen ja Timo Salonen. Edustusryhmässä on tilaa uusille jo tanssia harrastaneille tanssijoille, jotka haluavat panostaa tanssitaitoon ja laadukkaisiin esityksiin!

Edustusryhmä esiintyy tilauksesta erilaisissa tapahtumissa. Ryhmän ohjelmisto taipuu niin pieneen kuin isoonkin tilaan, aina muutaman minuutin teoksista kokoillan konserttiin.

Yhteydenotot: info@katrilli.fi