Edustusryhmä

Nuorekas joukkomme koostuu aktiivisista tanssijoista, joiden erilaiset persoonat ja vahvuudet muodostavat yhdessä onnistuneen kokonaisuuden. Katrilli panostaa esityksissään luontevaan ilmaisuun, aitoon yhdessä ja hetkessä eloon sekä taitavaan, pieteetillä harjoiteltuun tanssiin.  Viimeisimmässä tanssikatselmuksessa 2017 ryhmä nimettiin korkeimpaan mahdolliseen sarjaan, mestaruussarjaan. 

Ryhmän ohjelmisto on laaja sisältäen perinteisestä suomalaisesta liikemaailmasta ja kulttuuriperinteestä koostettuja kokonaisuuksia sekä modernimpia tanssiteoksia, joiden maailma yhdistää perinnettä sekä nykypäivää tanssijoiden omaa persoonaa kätkemättä. Monipuolisuutta, haastetta ja mielenkiintoa ryhmän toimintaan tuovat vaihtuvat, ammattitaitoiset tanssinopettajat ja koreografit.

Ryhmä harjoittelee säännöllisesti kaksi kertaa viikossa ja lisäharjoituksia pidetään tarpeen mukaan. Ryhmää opettavat Anna-Kristiina Oja ja Hilppa Herd. Edustusryhmässä on tilaa uusille jo tanssia harrastaneille tanssijoille, jotka haluavat panostaa tanssitaitoon ja laadukkaisiin esityksiin!

Edustusryhmä esiintyy tilauksesta erilaisissa tapahtumissa. Ryhmän ohjelmisto taipuu niin pieneen kuin isoonkin tilaan, aina muutaman minuutin teoksista kokoillan konserttiin.

Yhteydenotot: info(at)katrilli.fi

 

Edustusryhmän kokoonpano:
Hietanen Eero
Inkinen Riku
Sarapik Risto
Turunen Lauri
Ylitalo Tuomo
Juuti Johanna
Nurkkala Paula
Vartiainen Minja
Äijö Anna