Trilli

Vuonna 2011 perustettu ryhmämme Trilli tanssii modernia kansantanssia tyylillä ja taidolla hauskanpitoa unohtamatta. Trilli on myös tutustunut muihin tanssilajeihin, kuten nykytanssiin, jazziin ja 20-luvun charlestoniin. Trillin ohjelmistossa on yhtäaikaisesti useampia koreografioita, jotka edustavat eri tanssilajeja: linjakkaasta valssista sitkeään hamboon ja sen kautta nykytanssiin. Tanssikokemusta löytyy heiltäkin siis useiden vuosien ajalta ja Trilli tähtääkin kunnianhimoisesti tarkkaan tanssitekniikkaan ja aktiiviseen esiintymistoimintaan.

Yli 18-vuotiaiden tyttöryhmä harjoittelee kerran kuukaudessa intensiivisesti pitkissä viikonloppuharjoituksissa. Ryhmää on jo useita vuosia opettanut tanssinopettaja Anna-Kristiina Oja. Trilli on myös tehnyt yhteistyötä vierailevien opettajien ja koreografien kanssa ja Trilli onkin päässyt esimerkiksi tutustumaan unkarilaiseen kansantanssiin.

Trilli on vieraillut monissa niin kotimaisissa kuin ulkomaisissakin tanssitapahtumissa ja osallistunut luokitteluihin. Kesällä 2018 Trilli matkusti Tampereelle Pispalan Sottiisi -tapahtumaan esiintymään ja vuoden 2019 alussa on tiedossa esiintyminen Folklandia-risteilyllä sekä myöhemmin keväällä osallistuminen kansantanssiluokitteluun uudella kokonaisuudella.

Myös Trilliä voi pyytää esiintymään tapahtumiin – ota yhteyttä: info@katrilli.fi

Trillin tanssijat:

Alanko Venla
Auranheimo  Johanna
Falck Paiju
Kaario Katariina
Laulaja Aino
Pere Annalotta
Rantahalvari Sanna
Roine Sara
Sainio Karoliina
Tuominen Siiri
Voutilainen Anna
Örö Jarna